返回列表 发帖
原帖由 培正小均均 于 7-5-2008 14:38 发表

你来一定打折" /> (34)

眞噶???幾折丫????哈哈`
|''` >.<  |http://lili1025.life.blog.163.com/  ||   

原帖由 尐Yip 于 2008-5-7 17:22 发表

眞噶???幾折丫????哈哈`

你来 到米 知道咯,哈

原帖由 培正小均均 于 7-5-2008 17:30 发表

你来 到米 知道咯,哈

囿機會一定呿丫~~!!!

咔咔``
|''` >.<  |http://lili1025.life.blog.163.com/  ||   

我中意芝华士果张,呵呵,都中意芝华士
得闲要去坐下先得...
我要做好好先生...

原帖由 mr-right 于 2008-5-7 18:16 发表
我中意芝华士果张,呵呵,都中意芝华士
得闲要去坐下先得...

讲左紧多次都没见你来过啊,稳个时间同你算账先得

多点去

老細..
好似好耐沒去..

哈哈...得閑再去搗下亂...
新華字典準確解釋---->^惺惺=聰明的人^.

咖啡甘好看

有没有得教人整??
⊙肥仔个头大过五层楼,肥仔只手细过河兰豆¤

喜欢第二张那样的感觉

随意。life。
    帶不走的丟不掉的讓大雨侵蝕吧

原帖由 stella.pp 于 2008-5-9 12:53 发表
老細..
好似好耐沒去..

哈哈...得閑再去搗下亂...

你地噶人力资源都未来我到啵

咦??几时开噶??真系5知喔..
好,得闲去坐下先得..
小均均同学..果度D野贵5贵噶..

原帖由 xīǎō泗 于 2008-5-9 19:58 发表
咦??几时开噶??真系5知喔..
好,得闲去坐下先得..
小均均同学..果度D野贵5贵噶..

你来过米知咯

呢间黑店黎噶....
开水都收钱噶...仲叫病人做啊四哦..
呢个老板啊....打获距

原帖由 尛苦妹° 于 2008-5-9 23:35 发表
呢间黑店黎噶....
开水都收钱噶...仲叫病人做啊四哦..
呢个老板啊....打获距

小苦妹你仲好意思讲,系我到坐成晚,5消费,就系问我挪水饮,仲要系到挂住望靓仔,仲好意思话我收你钱啊, 打锅你啊啦,叫小峰峰以后同你绝交

原帖由 培正小均均 于 2008-5-10 01:56 发表

小苦妹你仲好意思讲,系我到坐成晚,5消费,就系问我挪水饮,仲要系到挂住望靓仔,仲好意思话我收你钱啊, 打锅你啊啦,叫小峰峰以后同你绝交

我系去陪小峰峰玩噶啊..
我病喔仲点你度噶也饮....想我死啊...
呐呐..大家快睇清楚啊...睇个老细几坏啊呐...
我系你度企咋无坐啊...d死凳甘高..
哼哼哼...

广东培正学院--培正社区