返回列表 发帖
喂,串系嘛!稳搭地过中秋麦热闹咯!
自力更生的感觉不错!

峰哥~`稳餐饭仔吃下姐~
你翻黎我惊你走5到啊~~哈哈

我支持你

以下是引用越王勾践在2005-8-18 14:07:12的发言:[BR]我支持你

你支持边个先???
小饭子~~~文娱部呢期好多男架~~~吾好禁得意先阿~~~~

。。。。。。。。。。
我好惊啊~~
衣家又5系开片~稳感多男噶做咩先得嘎~
对付你~~~~有多中方法噶姐~加上我同啊文俊又感熟,好易话为噶姐~
感你米~~~~`~哇哈哈哈啊哈哈哈哈 ~~

顶下先~~~师兄甘落力啊~~我可以晤支持架~~~
God is a girl, Wherever you are, Do you believe it, can you recieve it? God is a girl, Whatever you say, Do you believe it, can you recieve it?

文娱部好多男的咩?
自力更生的感觉不错!

以下是引用猪仔洗白白在2005-8-19 13:46:26的发言:[BR]顶下先~~~师兄甘落力啊~~我可以晤支持架~~~

到底系我的理解能力差定系你罗景兼赠庆呢?我点都吾明咩系“我可以晤支持架”你到底忠定奸架???哈哈哈哈哈
[em06][em06][em06][em13][em13][em05][em05][em05]

以下是引用紫永堂在2005-8-20 22:18:48的发言:[BR]比前几界多。。最重要系质素都有明显嘅提高吖。。。
[em01][em01][em01][em01]

好一个抛砖引玉啊~~~木头、傻猪猪、光哥、阿克、阿海,有人造反阿~~~重要系“比前几届系质素都有明显嘅提高”呢句,锦即系连章杰都包埋~~~看来系时候清理门户拉~~~~
[em03][em03][em05][em05][em07][em07][em02][em02][em03][em03][em03]

以下是引用猪仔洗白白在2005-8-19 13:46:26的发言:
顶下先~~~师兄甘落力啊~~我可以晤支持架~~~

到底系我的理解能力差定系你罗景兼赠庆呢?我点都吾明咩系“我可以晤支持架”你到底忠定奸架???哈哈哈哈哈

唔好意思啊~~我打少个"点"字姐嘛~~梗系忠架啦~
[em06][em06][em06]
God is a girl, Wherever you are, Do you believe it, can you recieve it? God is a girl, Whatever you say, Do you believe it, can you recieve it?

呢一“点”真系好重要啊~~~~~~好啦~~~当住你系忠的先拉~~~
话时话,到底你系边个阿???
[em07][em07][em07][em06][em06][em06][em07][em07][em07]

妖~~~~
你有你都似啊~!

…………………………大树至憎日本仔!
自力更生的感觉不错!

以下是引用紫永堂在2005-8-20 22:18:48的发言:[BR]比前几界多。。最重要系质素都有明显嘅提高吖。。。
[em01][em01][em01][em01]

真系吾引用一下,你都系不会知错的~~~
文娱部家法侍候~~~[em02][em02]
[em07][em07][em05][em05][em09][em09][em09]

讲你知我叫咩名~~你都系唔会知我系边个架啦~我D无名小卒~~[em01][em01][em01]

广东培正学院--培正社区