返回列表 发帖

我们毕业四年

离开pccc大大话话都已经四年喇,番过去嘎次数两只手加埋都无,但以前嘎点点滴滴依然历历在目,甚至有时发梦都会番到林李成壁楼(好似系叫甘嘎名),四栋409,H610.。早排温番一个工行存折出黎,当时呢个存折系为左第九届歌唱大赛开嘎,密码就系我地当时住系四栋409时嘎电话号码,而家密码唔记得喇,因为电话号码我都唔记得喇!
  四年,好多野都变左喇,学校环境变左,c弟妹换完一届又一届,今日想上培商论坛我第一个打上去嘎网址系:www.peizheng.org/bbs,但上唔到,网址都变左喇!好在仲有百度,系百度我终于温番pccc嘎网址!有一个人曾经话过:死老野,你老喇,家下乜都变嘎啦!好心你都化啦!无错,的确好多野都变左,人嘎心态,思想,言行举止!你要变我无办法,但我中意唔变啊!我中意系pccc嘎每一日,每一晚,我相信直到我死前嘎一刻我都会记得艺术团嘎一肥一瘦半夜两三点训唔着,企系四栋409嘎阳台望住天上嘎星星吹水嘎日子!
  好多人都想快d毕业,快d出到社会工作!但一样有好多人毕业后,工作后都会怀念系大学嘎日子,因为果段日子系人生最舒服嘎日子!

楼主果然够老资格..拜一下..
任务:女朋友的转化
[女朋友]0/1
[毕业证]0/1
[稳定工作]0/1
[住房]0/1
任务奖励:老婆

嗯.....甘我一定要好好珍惜大学E4年啦
★◇来者何人---企鹅大人○★....哇咔咔咔

我读了6年了
少年听雨歌楼上,红烛昏罗帐;中年听雨客舟中,江阔云低、断雁叫西风。而今听雨僧庐下,鬓也星星也。悲欢离合总无情,一任街前点滴到天明。

引用第1楼多春鱼于2007-08-03 03:47 PM发表的 :

我仲好吾舍得呢个世界,吾洗阁下甘客气黎拜我!

呢张贴都仲系度,哈哈

师兄好啊
游戏王10周年!

原帖由 多春鱼 于 2007-8-3 15:47 发表

我都要膜拜一下……

OTZ……

老才成熟...

原帖由 尛苦妹° 于 2008-5-29 23:30 发表
老才成熟...

呢句话调番转讲就苦喇,成熟代表老

原帖由 傻猪猪 于 2008-6-4 16:44 发表

呢句话调番转讲就苦喇,成熟代表老

姐姐喜欢成熟的弟弟...

我都住4栋嘎
<-sina_sign,1669881487,85be6061,1->我读会计,我怕谁!

原帖由 jafs 于 2008-6-8 01:21 发表
我都住4栋嘎

我都系噶~

原帖由 尛苦妹° 于 2008-6-7 00:25 发表

姐姐喜欢成熟的弟弟...

呢位妹妹,你嘎性别系男嘎喔!究竟你系男系女啊?!

原帖由 傻猪猪 于 2008-6-13 16:51 发表

呢位妹妹,你嘎性别系男嘎喔!究竟你系男系女啊?!

她是母的
游戏王10周年!

广东培正学院--培正社区