返回列表 发帖
12# 可樂

我话系电视上体~~~如果可以组织去体英超就好拉
我之前都有去体~不过升左中超后就小去~票难买+要上课- -
Poppin22 发表于 2009-4-13 14:39

哦哦/./.歐冠總決賽組織去T都系一個好好嘅活動波..唔知系學校度搞會唔會多人去列??呵呵
簡單做人,快樂無限!!!

我有兴趣,请问点样联系
AirWaveC 发表于 2009-4-23 16:13

假如多人想去T嘅就組織咯..假如一兩個嘅話我地可以聯繫高校聯盟果邊幫你買飛..系打9折喈系有30同50嘅票嘅..(折後喈系27同45)呵呵..

如果有興趣去越秀山T波嘅話可以加我Q噶//352910061

呵呵

斌斌真可爱

我们的歌神。

点加入球会呢!·~             09届新生  收5收吖?~

点加入球会呢!·~             09届新生  收5收吖?~
zjhong 发表于 2009-7-2 21:48

怎么入会

我是09新生   应该怎么加入足协呢?麻烦你联系我   我QQ982454313
狂心頓歇.歇即菩提

足协几时多咗个歌神?

要怎么加入???可以联系我吗??Q240133242

我都想入丫~我踢后卫的~点入丫?

zjhong 发表于 2009-7-2 21:48

绝对收..到时我地会摆摊招干..到时你可以报名咖拉..足协随时欢迎你..呵呵

呵呵~我刚录取。。。我要入会!你地会需要我呢个中场既。。。哈哈哈
kewell0606 发表于 2009-8-1 11:03

嗯嗯.其实我地协会主要任務唔系踢波咖.而系組織足毬比賽..不過我地都會玩下業餘嘅..
假如你想打比賽,我地會推薦比系隊嘅..呵呵.足協隨時歡迎你嘅加入..呵呵

怎么入会
43430099 发表于 2009-8-2 08:30

到時我地會擺攤招人咖拉..到時你報名就得拉..你都可以宜傢留低QQ我地會聯絡你咖..

广东培正学院--培正社区