返回列表 发帖

與廣體足協的聯誼

4月11號,我們與廣州體育學院足毬協會聯誼了..傚果挺不錯的.雖然說比賽的結果我們輸得比較慘烈..但踢得挺開心的..呵呵..希望還有下次就會可以再聯誼.呵呵.

DSCF5512.JPG .
簡單做人,快樂無限!!!

啊!有意思!!!

不错不错 我喜欢足球
鸭的、语气词而已、

3# 梁小熊

那要多多支持足協支持足毬拉..呵呵

我D靓相都唔发噶..........

哇,好似几好玩咁窝..

最衰我唔得闲喇,唔喺实去嘎~

55555555555555...我都miss咗~~
只要有共鳴,,無聲亦動聽..

3# 梁小熊

那要多多支持足協支持足毬拉..呵呵
可樂 发表于 2009-4-13 10:49

你们什么时候有比赛哦?我去看 哈哈
鸭的、语气词而已、

好似发现咗D我唔识嘅面孔啵,很好...
希望越来越多新面孔加入我地足协嘅大家庭
只要有共鳴,,無聲亦動聽..

你们什么时候有比赛哦?我去看 哈哈
梁小熊 发表于 2009-4-14 23:23

跟住落來我地就好少組織系學校T喇..會帶隊去T大學生聯賽..去支持我地校隊..呵呵..

仲有,如果有興趣都可以去越秀山睇廣藥嘅比賽阿..呵呵

我D靓相都唔发噶..........
r7raul 发表于 2009-4-13 11:21

邊D相阿???唔知波..甘你貼出來咪一樣..呵呵

哇,好似几好玩咁窝..

最衰我唔得闲喇,唔喺实去嘎~
susu1812 发表于 2009-4-13 14:10

一般好玩喇..你又唔系度..唉....

好似发现咗D我唔识嘅面孔啵,很好...
希望越来越多新面孔加入我地足协嘅大家庭
koey 发表于 2009-4-14 23:26

恩恩..果幾個師妹系岩加入來噶..呵呵

跟住落來我地就好少組織系學校T喇..會帶隊去T大學生聯賽..去支持我地校隊..呵呵..

仲有,如果有興趣都可以去越秀山睇廣藥嘅比賽阿..呵呵
可樂 发表于 2009-4-17 18:57

做得好...文西

GOOD  不过差D观众。。。

广东培正学院--培正社区