返回列表 发帖
可以跟舞..可以solo ...
留低个头 发表于 2009-8-18 23:40

自信点的人就会选择solo

姐开始变成了个传说→。→

自信点的人就会选择solo
菲儿 发表于 2009-8-18 23:49

嘿...飞鸽.

我想培正可以将D BBOY加埋入ALL FANS咯...甘样可以令呢个团体发展全面D,同时可以为我地BBOY提供更广阔既交流平台咯...请队长考虑下啊

我想培正可以将D BBOY加埋入ALL FANS咯...甘样可以令呢个团体发展全面D,同时可以为我地BBOY提供更广阔既交流平台咯...请队长考虑下啊
kitrock 发表于 2009-8-19 15:49

呢位同学...唔系我地唔想..Bboy本来就系我地舞队既一份子.我地都想一齐发展一齐上show
但系好多事我地都好无奈..细节唔方便讲...

系米一定要选一种舞种??
我想选HIP HOP+POPIN得5得??
叫我黒哥!!

20# l-black

建議最好學好  HIPHOP基本功先...
我叫Tiffa...my blog: http://river-0131.blog.163.com/

哦…我学过少少popin基本功…但我就想练下hip hop先…多谢提点
叫我黒哥!!

抢我D仔
20# l-black

建議最好學好  HIPHOP基本功先...
Tiffa_tt 发表于 2009-8-20 03:07

有分什么舞种吗~~~
oοΟ來吥及/悲傷,

有分什么舞种吗~~~
HOW 发表于 2009-8-21 17:02

好多..hip hop    poppin     breaking   girls hip hop         jazz

23# 留低个头

哎呀.....唔系lar....haa......
我叫Tiffa...my blog: http://river-0131.blog.163.com/

呢位同学...唔系我地唔想..Bboy本来就系我地舞队既一份子.我地都想一齐发展一齐上show
但系好多事我地都好无奈..细节唔方便讲...
留低个头 发表于 2009-8-19 16:31

我真系好想有多D BBOY系培正啊。。。

队长系POPIN的??
叫我黒哥!!

队长系POPIN的??
l-black 发表于 2009-8-25 18:21

有三个队长.两个分别负责男女hip hop .我负责poppin

我系bboy,不过净系玩舞步,没乜大招,

不过我最想噶系new style。。

没噶话就学hip hop 和popping。
locking也想学下。
是不是很贪心。

广东培正学院--培正社区